Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Picsea op Unsplash

Voedingskussen XL Dots/Zwart

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Als baby’s op een comfortabele en rustige manier gevoed worden heeft dit een positieve invloed op hun spijsvertering. Baby’s voelen spontaan aan of hun mama comfortabel zit en drinken hierdoor rustiger. Een voedingskussen draagt dus niet alleen bij aan het comfort van mama en kind maar ook aan de gezondheid van je kleintje.

Beschrijving van het Voedingskussen XL Dots/Zwart van My Sweet Baby

Voedingskussen XL Dots/ZwartHet Voedingskussen XL Dots/Zwart van My Sweet Baby is gevuld met 100% polyester holle vezels van micro-gel waardoor het kussen heerlijk zacht aanvoelt en een goede luchtcirculatie waarborgt. De hoes van dit voedingskussen is van katoen. Je kunt de hoes makkelijk afnemen om dit te wassen in de wasmachine. Dit voedingskussen kun je ook perfect als ontspanningskussen gebruiken, zowel tijdens als na de zwangerschap. Met 15 cm is dit kussen niet bijzonder groot, maar het geeft toch voldoende comfort. Ook voor baby’s die net beginnen zitten is dit kussen een prima hulpmiddel.

Voordelen

  • Het voedingskussen XL Dots van My Sweet Baby is licht en compact.
  • Door de vulling met holle vezels van micro-gel voelt dit kussen zacht aan.
  • De vulling waarborgt een goede luchtcirculatie.
  • Je kunt dit voedingskussen ook perfect als relaxkussen gebruiken, zowel voor jezelf als voor je kindje.

Nadelen

  • Sommige mama’s vinden dit voedingskussen te klein.

Voor wie is het XL Dots voedingskussen van My Sweet Baby geschikt?

Het XL Dots voedingskussen kan ook perfect als relaxkussen gebruikt worden. Het is een makkelijk, licht en compact kussen dat je overal met je mee kunt nemen. Niet alleen moeders maar ook mensen met nek- of rugklachten zullen heel tevreden zijn over dit comfortabele voedingskussen.

Over het merk My Sweet Baby

Alle artikelen van My Sweet Baby zien er ook bijzonder ‘sweet’ uit. Eigen aan alle producten van My Sweet Baby zijn de frisse, zachte en hippe kleuren. Het bedrijf concentreert zich op artikelen zoals voedingskussens, slaapzakken, babynestjes, allerhande dekbedovertrekken en gordijntjes voor wiegjes of de kinderkamer.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.