Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Colin Maynard op Unsplash

VidaXL Zwangerschapskussen J-vormig 54×43 cm blauw

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Hoewel een zwangerschap een heel mooie periode is, brengt deze ook heel wat ongemakken met zich mee. Vooral naar het einde van de zwangerschap toe vinden vrouwen het moeilijk om nog een comfortabel houding te vinden om te rusten of te slapen. Een zwangerschapskussen en/of voedingskussen kan hierbij helpen.

Beschrijving van het VidaXL Zwangerschapskussen

vidaXL Zwangerschapskussen J-vormig 54x43 cm blauwHet VidaXL Zwangerschapskussen heeft een J-vorm. De kortste zijde bedraagt 43 cm en het kussen is 54 cm lang. Niet zo’n ruime maatvoering dus, maar het VidaXL kussen helpt je wel om de juiste houding te vinden zodat je hele lichaam op een comfortabele manier kan rusten. Hoewel dit kussen officieel zwangerschapskussen heet, kun je dit kussen ook perfect gebruiken om je kleintje op een comfortabele manier te voeden. Dit zwangerschapskussen annex voedingskussen heeft een vulling van katoen en de buitenkant bestaat uit hoogwaardige microvezel. Het is een zacht, duurzaam en veelzijdig kussen. De kussenhoes heeft een rits waardoor je deze makkelijk kunt afnemen om te wassen.

Voordelen

  • Het VidaXL zwangerschapskussen is heel licht en compact waardoor je dit makkelijk overal met je kunt meenemen.
  • Je kunt dit zwangerschapskussen ook perfect als voedingskussen gebruiken.
  • De hoes kan van het kussen afgeritst worden en is wasbaar op 40 graden.
  • Hoofd, nek, schouders en rug worden met dit kussen perfect ondersteund.

Nadelen

  • Sommige (aanstaande) moeders vinden dit kussen wat aan de kleine kant.

Voor wie is het VidaXL zwangerschapskussen geschikt?

Zowel voor aanstaande moeders als kersverse moeders is het VidaXL zwangerschapskussen heel praktisch. Als op het einde van de zwangerschap het slapen wat moeilijker gaat, geeft dit zwangerschapskussen toch voldoende ondersteuning om van een zalige nachtrust te kunnen genieten. Dit zwangerschapskussen geeft de ideale ondersteuning tijdens het geven van borstvoeding, maar is net zo comfortabel tijdens het geven van flessenvoeding.

Over het merk VidaXL

Het internationale bedrijf VidaXL biedt online allerhande producten aan, gaande van kunstplanten over verlichting tot heuse meubelen, kortom alles wat je in huis en in de tuin kunt gebruiken. Eigen aan de producten van VidaXL is hun zachte prijs. Vida staat trouwens voor ‘leven’, XL staat dan weer voor ‘alles uit het leven halen’.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.