Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Manuel Schinner op Unsplash

Theraline Original voedingskussen met hoes grijs melange

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Als kersverse moeder kun je alle hulp goed gebruiken. Je wilt je immers helemaal kunnen wijden aan je kleintje. Niet alleen huishoudelijke hulp en hulp bij alledaagse dingen is welkom, maar ook een letterlijk steuntje in de rug kan het leven een stuk makkelijker maken. Een voedingskussen kan je deze extra steun geven zodat jij volledig relaxed je kleintje kunt voeden.

Beschrijving van het Theraline Original voedingskussen

Theraline Original Voedingskussen Met Hoes - Melange GreyHet Theraline Original voedingskussen geeft je zowel tijdens je zwangerschap als na de bevalling het comfort waar je als (toekomstige) moeder recht op hebt. Tijdens je zwangerschap kun je dit voedingskussen gebruiken om de ideale slaappositie te vinden – wat trouwens niet altijd even vanzelfsprekend is met een dikke buik – zodat je je buik, je rug en je benen optimaal kunt ontspannen. Met behulp van dit voedingskussen neem je tijdens het voeden een comfortabele houding aan zodat je je volledig kunt ontspannen wat zowel jezelf als je kleintje ten goede komt. Dit kussen is bijzonder lang en buigzaam zodat je het probleemloos in de voor jou perfecte positie kan plooien. De hoes en het kussen zijn gemaakt uit 100% katoen en kunnen op 60 graden gewassen worden.

Voordelen

  • Het Original Theraline voedingskussen is lang en heel buigzaam.
  • Zowel het kussen als de hoes kunnen op 60 graden gewassen worden en je kunt de hoes zelfs in de droger stoppen op de laagste stand.
  • De vulling bestaat uit microparels en is hierdoor zowel licht als stevig.

Nadelen

Voor wie is het Original Theraline Voedingskussen geschikt?

Het is een perfect kussen voor tijdens de zwangerschap, het geven van borstvoeding en het geven van flessenvoeding. Zowel aanstaande als kersverse moeders (en uiteraard de baby’s) zullen heel tevreden zijn met dit lange, buigzame en sterke voedingskussen.

Over het merk Theraline

Theraline is een van oorsprong Duitse firma die producten ontwikkelt die het comfort van (toekomstige) ouders en kinderen waarborgen. Hun assortiment bestaat onder meer uit voedingskussens, hoofdkussens, mama pads, nekkussens en zitzakken. Alle producten van Theraline beschikken over een Toxproof certificaat.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.