Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Michal Bar Haim op Unsplash

Snoozzz Voedingskussen – met afneembare hoes ster grijs – 185 cm

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Niets is zo heerlijk als op een comfortabele manier je baby’tje voeden. Met een voedingskussen lig zowel jij als kersverse moeder als je baby comfortabel om van dit zalige moment te genieten.

Beschrijving van het Snoozzz Voedingskussen

Snoozzz Voedingskussen - Zwangerschapskussen - 185 cm -  Ster GrijsDe vulling van het Snoozzz Voedingskussen bestaat uit kleine microbolletjes die ervoor zorgen dat jij en je kleintje lekker zacht liggen en ondersteund worden op plaatsen waar dit nodig is. Je kunt dit voedingskussen ook perfect tijdens de zwangerschap al gebruiken om tijdens het rusten of slapen een comfortabele houding te vinden. Dit langwerpige kussen kun je makkelijk in elke vorm buigen zodat het perfect je buik, je rug en je benen ondersteunt. Het is het ideale kussen om borstvoeding te geven, maar ook als je je kleintje flessenvoeding geeft bezorgt dit kussen jou en je kindje een comfortabel en relaxed gevoel. Dit is niet alleen aangenaam maar ook veel gezonder voor je kindje. Als het op een comfortabel manier kan drinken, verminderen immers darmkrampjes en worden problemen tijdens het voeden voorkomen.

Voordelen

  • Dit voedingskussen kun je makkelijk in verschillende vormen buigen dankzij de vulling van microbolletjes.
  • Je kunt dit voedingskussen ook perfect als zwangerschapskussen, slaapkussen of babykussen gebruiken.
  • Het is een ideaal kussen om zowel borstvoeding als flessenvoeding te geven.
  • De hoes kun je makkelijk afnemen en op 40 graden wassen in de wasmachine.

Nadelen

  • Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken is als je je eenmaal in dit comfortabele kussen genesteld hebt, je meteen in slaap valt.

Voor wie is het Snoozzz voedingskussen geschikt?

Het Snoozzz voedingskussen is zowel voor zwangere vrouwen als kersverse mama’s en papa’s geschikt. Uiteraard zal ook je baby optimaal genieten van dit bijzonder comfortabele kussen. Zowel tijdens het voedingsmoment als erna ligt je baby lekker rustig in dit zachte maar toch stevige voedingskussen.

Over het merk Snoozzz

Het verhaal van Snoozzz begon in 2007 toen de oprichters zelf te maken kregen met slaapproblemen van hun zoon. Zij gingen ervan uit dat een gebrek aan een geborgen gevoel aan de oorsprong lag van zijn slaapproblemen en besloten producten te ontwikkelen om baby’s en peuters een meer geborgen gevoel te geven tijdens het voeden en slapen. Het bedrijf werd zo geboren en de producten zijn inmiddels wereldwijd verkrijgbaar.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.