Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door zaya odeesho op Unsplash

Meisterhome zwangerschapskussen/voedingskussen 40 x 145 cm.

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Een zwangerschaps- of voedingskussen is een heel veelzijdig kussen. Zoals het woord al zegt is dit een ideaal kussen om je baby’tje op een comfortabele manier te voeden. Maar ook tijdens de zwangerschap komt een voedingskussen goed van pas. Naarmate de zwangerschap vordert is het immers vaak niet zo makkelijk meer om nog comfortabel te zitten of te slapen. Een voedingskussen geeft het lichaam de nodige ondersteuning zodat sommige lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap wat verminderen.

Beschrijving van het Meisterhome zwangerschapskussen/voedingskussen

Zwangerschapskussen / Voedingskussen 1700 gram top kussen !!   40 x 145 cm. No 1 op de Duitse Waren Test januari 2020  ''Het echte slapen begint bij Meisterhome''Het zwangerschapskussen / voedingskussen van Meisterhome lijkt op het eerste gezicht een gewoon eenvoudig rechthoekig kussen. Toch heeft dit kussen bijzondere eigenschappen: dit multifunctionele voedingskussen is stevig en licht en daarom perfect geschikt om de juiste houding te vinden tijdens het voeden van je baby’tje. Ook tijdens je zwangerschap biedt dit ergonomische kussen je zowel op de bank als in bed de nodige ondersteuning zodat je hele lichaam goed kan rusten. Dit kussen heet dan wel een zwangerschapskussen / voedingskussen, maar is ook prima geschikt voor mensen die niet zwanger zijn of geen kleine kinderen meer in huis hebben. Vandaag de dag hebben heel wat mensen te kampen met rugklachten en het zwangerschapskussen van Meisterhome kan ook deze mensen de nodige verlichting bieden.

Voordelen

  • Dit langwerpige kussen past zich aan aan je lichaamscontouren waardoor je perfect ondersteund wordt.
  • Voor het Meisterhome voedingskussen zijn verschillende hoezen verkrijgbaar.
  • Het is een heel stevig kussen.
  • Voor net geen 20 euro haal je dit veelzijdige kussen al in huis.

Nadelen

  • Sommige gebruikers vinden het kussen wat zwaar om van kant te wisselen tijdens het slapen.

Voor wie is het Meisterhome zwangerschapskussen / voedingskussen geschikt.

Tijdens de zwangerschap biedt het Meisterhome zwangerschapskussen / voedingskussen je de ondersteuning die je nodig hebt om comfortabel te rusten of te slapen. Uiteraard kun je dit comfortabele kussen ook perfect gebruiken tijdens het voeden van je baby. Ook mensen met algemene rugklachten zullen heel tevreden zijn over dit ergonomische kussen.

Over het merk Meisterhome

Meisterhome is een bedrijf dat niet alleen baby- en kinderartikelen produceert. Bij Meisterhome vind je allerhande producten terug, gaande van huishoudartikelen tot decoratiemateriaal en verschillende soorten beddengoed. Het merk Meisterhome staat garant voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.