Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Colin Maynard op Unsplash

Form Fix XL inclusief sloop badstof/katoen stone

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Heel wat zwangere vrouwen hebben moeite om een ontspannen en comfortabele houding te vinden tijdens het rusten. En ook vlak na de bevalling gaat comfortabel en relaxed zitten net iets moeilijker dan voorheen. Op een ontspannen manier een flesje geven is dan ook niet altijd zo vanzelfsprekend. Het ideale hulpmiddel om je lichaam tijdens de zwangerschap en net na de zwangerschap perfect te ontspannen is een zacht maar stevig voedingskussen.

Beschrijving van het Form Fix XL Voedingskussen, inclusief sloop.

Form Fix XL inclusief hoes steen badstof en katoenHet fijne aan het Form Fix XL Voedingskussen is de ruime maatvoering. Een ideale slaaphouding vinden gaat met dit voedingskussen echt vanzelf. Uiteraard komt dit voedingskussen ook tijdens het geven van borstvoeding of flessenvoeding goed van pas en je kunt het zelfs maanden of jaren later nog gewoon als relaxkussen gebruiken. Een extra steun in de rug is immers altijd comfortabel. Bij aankoop van het Form Fix voedingskussen krijg je er standaard een voedingskussenhoes bij. Ben je de kleur na een tijdje beu of zijn er vlekken op de hoes die je niet helemaal meer uit krijgt, dan zijn er voor dit voedingskussen verschillende hoezen verkrijgbaar.

Voordelen

  • Dit voedingskussen heeft een ruime maatvoering.
  • Interessant is dat er verschillende hoezen voor verkrijgbaar zijn.
  • Je kunt dit voedingskussen perfect als relaxkussen gebruiken, zowel voor je kindje als voor jezelf.

Nadelen

  • Hoewel er verschillende hoezen verkrijgbaar zijn voor de Form Fix XL vinden sommige gebruikers de keuze te beperkt.

Voor wie is het Form Fix XL Voedingskussen geschikt.

Uiteraard kun je met het Form Fix XL voedingskussen je kleintje op een comfortabele manier voeden, maar dit voedingskussen is net zo goed geschikt om lekker te relaxen. Je kleintje zal zich heel comfortabel en geborgen voelen in dit grote voedingskussen, maar ook tijdens je zwangerschap zal dit kussen je het nodige comfort bezorgen. Ben je helemaal uit de luiers en is je kleintje niet meer geïnteresseerd in het voedingskussen, dan nog kun je dit voedingskussen perfect gebruiken. Heel wat mensen hebben immers nek- en rugklachten en dan is wat extra steun altijd welkom.

Over het merk Form Fix

Voedingskussens en hoezen is de specialiteit van Form Fix. Dit bedrijf staat voor comfort tijdens en na de zwangerschap zowel voor de ouders als voor de kinderen.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.