Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Omar Lopez op Unsplash

Form Fix Voedingskussen XL – Wit – 185 cm Ø 75 cm

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Een voedingskussen helpt kersverse moeders om hun baby’tje op een comfortabele manier te voeden. Maar dit is niet het enige voordeel van een voedingskussen. Ook tijdens je zwangerschap kun je een voedingskussen al heel goed gebruiken. Dit kussen geeft zwangere vrouwen extra steun en stevigheid bij het rusten en het slapen.

Beschrijving van het Form Fix Voedingskussen XL

Form Fix Voedingskussen XL - 185cm - Wit Ø 75 cmHet Form Fix Voedingskussen XL heeft een ruime maatvoering waardoor dit als het ware je hele lichaam omhelst. Heel interessant dus voor zwangere vrouwen die moeite hebben om een comfortabel houding te vinden tijdens het rusten of slapen. Eenmaal de baby er is kun je met behulp van dit voedingskussen een veel betere houding aannemen tijdens het voeden zodat zowel jij als je baby kan genieten van een zalig voedingsmoment. De vulling van het Form Fix voedingskussen bestaat uit elastische bolletjes die zorgen voor een perfecte ventilatie. Voor dit voedingskussen zijn verschillende hoezen verkrijgbaar. Je kunt dit kussen dus helemaal aanpassen aan je eigen smaak en dit is uiteraard ook interessant als je de hoes niet meer helemaal kunt schoon krijgen.

Voordelen

  • Voor het Form Fix voedingskussen zijn verschillende soorten hoezen verkrijgbaar.
  • De vulling van elastische bolletjes zorgt voor ventilatie en neemt je lichaamstemperatuur aan.
  • Je kunt dit voedingskussen zowel tijdens de zwangerschap, na de geboorte en als zitkussen gebruiken als je baby uitgegroeid is tot een flinke peuter.
  • Dit voedingskussen is lekker zacht en heeft een ruimte maatvoering.

Nadelen

  • Omdat dit voedingskussen vrij groot is kun je het niet overal opbergen.

Voor wie is het Form Fix Voedingskussen geschikt?

Het Form Fix Voedingskussen XL is zowel geschikt voor zwangere vrouwen die moeite hebben om een comfortabele houding te vinden als voor kersverse mama’s die op een comfortabele manier hun baby willen voeden. Ook papa’s zullen trouwens al snel de voordelen van zo’n voedingskussen leren kennen. Ook zij zitten immers graag comfortabel tijdens het geven van een flesje of een papje. Dit voedingskussen is ook perfect geschikt om je baby in te rusten te leggen en eenmaal deze uitgegroeid is tot een flinke peuter, kun je van dit voedingskussen makkelijk een zitje maken.

Over het merk Form Fix

Form-Fix is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van voedingskussens en voedingskussenhoezen. Hun bekendste product is het Form Fix Voedingskussens XL met een heel ruime maatvoering. De voedingskussenhoezen zijn bij Form Fix verkrijgbaar in verschillende stoffen en verschillende kleuren.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.