Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Picsea op Unsplash

Doomoo Voedingskussen Buddy Classic Grey

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Een baby voeden is een van de natuurlijkste zaken ter wereld, of het nu om borstvoeding of flessenvoeding gaat. En hoewel kersverse mama’s instinctief aanvoelen hoe dit moet is het niet altijd makkelijk om dit op een comfortabele manier te doen. Met een voedingskussen vind je meteen een comfortabele houding om samen te genieten van dit tedere moment.

Beschrijving van het Doomoo Voedingskussen Buddy Classic Grey

Doomoo Voedingskussen Buddy Classic GreyHet Doomoo Voedingskussen heeft een vulling van microvezelkorrels en kun je plooien naar je eigen wensen. Of je het nu gebruikt als voedingskussen om je kleintje borstvoeding of flessenvoeding te geven of als zwangerschapskussen, dit comfortabele kussen biedt je hele lichaam – en dat van je kleintje – de nodige ondersteuning. Het is ook het ideale kussen om je kleintje op een comfortabele manier te slapen te leggen: de flexibele uiteinden leg je tegen elkaar, je legt je kleine spruit in het midden en met een dekentje erover heen vertrekt je kleintje meteen naar dromenland. Je kindje kan tegen dit stevige kussen niet wegzakken en ligt heerlijk te cocoonen.

Voordelen

  • Dit voedingskussen kun je perfect al tijdens de zwangerschap gebruiken om een comfortabele houding te vinden tijdens het slapen.
  • Het kussen helpt je om op een aangename manier je kleintje te voeden.
  • Als je de uiteinden stevig tegen elkaar legt is dit kussen ook een veilige slaapplaats voor je baby.
  • Het is een licht maar tegelijkertijd stevig voedingskussen met een ideale grootte.

Nadelen

  • Het Doomoo voedingskussen is niet goedkoop. Je betaalt er bijna 70 euro voor.

Voor wie is het Doomoo voedingskussen geschikt?

Zowel aanstaande als kersverse moeders zullen heel tevreden zijn over het Doomoo voedingskussen. Je betaalt er ietsje meer voor, maar dit voedingskussen gaat werkelijk jaren mee. Tijdens je zwangerschap verlicht het heel wat lichamelijke ongemakken en het is het perfecte hulpmiddel om je kleintje op een comfortabele manier te voeden. Zowel baby’s als peuters – en zelfs kleuters – liggen heel comfortabel in of tegen dit voedingskussen.

Over het merk Doomoo

Het merk Doomoo maakt deel uit van het Belgische bedrijf Delta Diffusion die trouwens ook het merk Delta Baby ontwikkeld heeft. Delta Diffusion is al sedert 1990 een belangrijke speler op de markt van baby-en kinderartikelen. Bij het ontwikkelen van hun producten staan comfort, zachtheid, gebruiksgemak en design voorop.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.