Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Gigin Krishnan op Unsplash

Candide – Multifunctionele voedingskussen en cosi relax stoel in 1 grijs

Door Lotte Zwiering op 6 juni 2019

Zwanger zijn kan een hoop ongemakken met zich meebrengen. Bij een prille zwangerschap zijn dat vooral klachten zoals misselijkheid en vermoeidheid. In een later stadium neemt de misselijkheid vaak af, maar dan steken er andere ongemakken de kop op: veel zwangere vrouwen blijven kampen met vermoeidheid en heel vaak komt dat omdat ze moeite hebben om een goede houding te vinden tijdens het slapen. Een prima hulpmiddel om beter te kunnen rusten en slapen is een voedingskussen.

Beschrijving van het Candide – multifunctionele voedingskussen en cosi relax stoel

Candide Multifunctionele voedingskussen en cosi relax stoel in 1 grijsHet Candide – multifunctionele voedingskussen komt zowel tijdens de zwangerschap als na de geboorte goed van pas. Zoals de naam als zegt is dit een multifunctioneel kussen dat je op maar liefst 8 verschillende manieren kunt gebruiken. Tijdens je zwangerschap geeft dit kussen je buik extra steun als je rust of slaapt en het geïntegreerde kleinere kussen zorgt voor een optimale ondersteuning van je benen of je rug. Dit voedingskussen kun je uiteraard gebruiken als extra ondersteuning om je kleintje in alle comfort te voeden. Je kleine spruit kan heerlijk relaxen op dit grote kussen en eenmaal je kindje uitgegroeid is tot een flinke peuter kan het dit perfect als zitkussen gebruiken.

Voordelen

  • Je kunt het Candide Multifunctionele voedingskussen op verschillende manieren gebruiken.
  • Het kussen biedt zowel jou als je kleintje een optimaal comfort.
  • Door zijn veelzijdigheid gaat dit kussen jarenlang mee.
  • Je mag dit voedingskussen wassen op 30 graden.

Nadelen

  • Omdat dit kussen niet in de droger mag, kan het wel een tijdje duren voor het droog is na het wassen.
  • Het kussen is met 2,3 kg een van de zwaardere voedingskussens.

Voor wie is het Candide – multifunctionele voedingskussen geschikt?

Je kunt dit voedingskussen perfect als ondersteuning voor je buik, je benen en je rug gebruiken tijdens je zwangerschap. Na de geboorte is dit voedingskussen het ideale hulpmiddel om je kleintje op een comfortabele manier te voeden. Op het Candide multifunctionele voedingskussen ligt je baby lekker zacht. Ook voor wat grotere kinderen is dit een interessant kussen: je kunt het immers ombouwen tot een zeteltje zodat ook je peuter of kleuter nog altijd van het voedingskussen kan genieten.

Over het merk Candide

Het bedrijf Candide ontwikkelt al meer dan twintig jaar babyartikelen die bijdragen aan het comfort van zowel ouders als baby’s. De exclusieve Candide collectie staat tegelijkertijd voor stijl en comfort. Candide volgt alle nieuwe trends op het gebied van comfort voor baby’s en ouders en ontwikkelt producten met een excellente prijs/kwaliteitsverhouding.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.