Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Colin Maynard op Unsplash

Babymoov Zwangerschapskussen Mum & B goudroze

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Voor de meeste aanstaande mama’s zijn de 9 maanden zwangerschap niet altijd rozengeur en maneschijn. Vooral naarmate de zwangerschap vordert steken allerlei lichamelijke klachten de kop op. Veel van deze klachten hebben betrekking op een slechte nachtrust omdat een goede slaaphouding vinden met een dikke buik niet zo evident is. Een zwangerschapskussen kan hierbij wat verlichting bieden.

Beschrijving van het Babymoov Zwangerschapskussen Mum & B goudroze

Babymoov Zwangerschapskussen Mum & B goudrozeHet Babymoov Zwangerschapskussen is licht en compact en daarmee het ideale zwangerschaps/voedingskussen om overal met je mee te nemen. Dit zwangerschapskussen wordt trouwens geleverd met een draagtas. De vulling van de veelzijdige zwangerschapskussen bestaat uit microkorreltjes die bijdragen aan het algemene comfort. Dit zwangerschapskussen verlicht rugpijn, nekpijn en ondersteunt je buik en benen perfect. Tijdens het geven van borstvoeding ligt je kleintje lekker comfortabel en ook tijdens het geven van flesvoeding vind zowel jij als je kleintje een comfortabele positie.

Voordelen

  • Dit zwangerschapskussen neem je dankzij de draagtas makkelijk overal met je mee.
  • Het kussen is klein, compact maar toch heel doeltreffende om de juiste houding te vinden.
  • Het is een veelzijdig kussen dat je zowel perfect tijdens de zwangerschap als het voeden kunt gebruiken.
  • De vulling van microkorreltjes zorgt voor een aangenaam gevoel.
  • Er zijn verschillende hoezen verkrijgbaar voor dit zwangerschapskussen.

Nadelen

  • Hoewel de compacte vorm heel wat voordelen heeft, vinden sommige gebruikers dit kussen wat aan de kleine kant.
  • Het Babymoov zwangerschapskussen is vrij prijzig.

Voor wie is het Babymoov zwangerschapskussen geschikt?

Het Babymoov zwangerschapskussen is zowel tijdens als na de zwangerschap een heerlijk hulpmiddel. Dit ergonomische kussen verlicht heel wat lichamelijke ongemakken en is een heel praktisch voedingskussen om je kleintje zowel borstvoeding als flessenvoeding te geven.

Over het merk Babymoov

Bij Babymoov staan zowel ouders als kinderen centraal in het innovatieproces. Het bedrijf breng allerhande baby- en kinderartikelen op de markt die het leven van ouders en kleine kinderen een stuk comfortabeler maken.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.