Beste voedingskussen » Reviews

Doomoo Voedingskussen Buddy Classic Grey

Een baby voeden is een van de natuurlijkste zaken ter wereld, of het nu om borstvoeding of flessenvoeding gaat. En hoewel kersverse mama’s instinctief aanvoelen hoe dit moet is het niet altijd makkelijk om dit op een comfortabele manier te doen. Met een voedingskussen vind je meteen een comfortabele houding om samen te genieten van dit tedere moment.

Meer lezenDoomoo Voedingskussen Buddy Classic Grey

Babymoov Zwangerschapskussen Mum & B goudroze

Voor de meeste aanstaande mama’s zijn de 9 maanden zwangerschap niet altijd rozengeur en maneschijn. Vooral naarmate de zwangerschap vordert steken allerlei lichamelijke klachten de kop op. Veel van deze klachten hebben betrekking op een slechte nachtrust omdat een goede slaaphouding vinden met een dikke buik niet zo evident is. Een zwangerschapskussen kan hierbij wat verlichting bieden.

Meer lezenBabymoov Zwangerschapskussen Mum & B goudroze

Meisterhome zwangerschapskussen/voedingskussen 40 x 145 cm.

Een zwangerschaps- of voedingskussen is een heel veelzijdig kussen. Zoals het woord al zegt is dit een ideaal kussen om je baby’tje op een comfortabele manier te voeden. Maar ook tijdens de zwangerschap komt een voedingskussen goed van pas. Naarmate de zwangerschap vordert is het immers vaak niet zo makkelijk meer om nog comfortabel te zitten of te slapen. Een voedingskussen geeft het lichaam de nodige ondersteuning zodat sommige lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap wat verminderen.

Meer lezenMeisterhome zwangerschapskussen/voedingskussen 40 x 145 cm.

Theraline Original voedingskussen met hoes grijs melange

Als kersverse moeder kun je alle hulp goed gebruiken. Je wilt je immers helemaal kunnen wijden aan je kleintje. Niet alleen huishoudelijke hulp en hulp bij alledaagse dingen is welkom, maar ook een letterlijk steuntje in de rug kan het leven een stuk makkelijker maken. Een voedingskussen kan je deze extra steun geven zodat jij volledig relaxed je kleintje kunt voeden.

Meer lezenTheraline Original voedingskussen met hoes grijs melange

Form Fix XL inclusief sloop badstof/katoen stone

Heel wat zwangere vrouwen hebben moeite om een ontspannen en comfortabele houding te vinden tijdens het rusten. En ook vlak na de bevalling gaat comfortabel en relaxed zitten net iets moeilijker dan voorheen. Op een ontspannen manier een flesje geven is dan ook niet altijd zo vanzelfsprekend. Het ideale hulpmiddel om je lichaam tijdens de zwangerschap en net na de zwangerschap perfect te ontspannen is een zacht maar stevig voedingskussen.

Meer lezenForm Fix XL inclusief sloop badstof/katoen stone

Form Fix Voedingskussen XL – Wit – 185 cm Ø 75 cm

Een voedingskussen helpt kersverse moeders om hun baby’tje op een comfortabele manier te voeden. Maar dit is niet het enige voordeel van een voedingskussen. Ook tijdens je zwangerschap kun je een voedingskussen al heel goed gebruiken. Dit kussen geeft zwangere vrouwen extra steun en stevigheid bij het rusten en het slapen.

Meer lezenForm Fix Voedingskussen XL – Wit – 185 cm Ø 75 cm

Candide – Multifunctionele voedingskussen en cosi relax stoel in 1 grijs

Zwanger zijn kan een hoop ongemakken met zich meebrengen. Bij een prille zwangerschap zijn dat vooral klachten zoals misselijkheid en vermoeidheid. In een later stadium neemt de misselijkheid vaak af, maar dan steken er andere ongemakken de kop op: veel zwangere vrouwen blijven kampen met vermoeidheid en heel vaak komt dat omdat ze moeite hebben om een goede houding te vinden tijdens het slapen. Een prima hulpmiddel om beter te kunnen rusten en slapen is een voedingskussen.

Meer lezenCandide – Multifunctionele voedingskussen en cosi relax stoel in 1 grijs