Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Shelby Miller op Unsplash

Welk voedingskussen kopen

Door Lotte Zwiering op 3 juni 2019

Op de markt van babyartikelen zijn er heel wat voedingskussens verkrijgbaar en heel veel aanstaande moeders vragen zich dan ook af welk voedingskussen ze het beste aankopen. De meeste voedingskussens zijn meteen ook zwangerschapskussens of relaxkussens die je ook tijdens je zwangerschap al perfect kunt gebruiken.

Voor welk voedingskussen je het beste gaat hangt vooral af van je eigen situatie en waarvoor je het wilt gebruiken. Zo bestaan er grote voedingskussens die je helemaal om je lichaam heen kunt vormen en hiermee het ideale slaapmaatje zijn, maar er bestaan net zo goed kleinere voedingskussens die je kunt gebruiken als extra steun. Een ding hebben alle voedingskussens gemeen: ze bieden je het nodige comfort dat je als (aanstaande) moeder maar al te goed kunt gebruiken.

Weet je nog niet zo goed welk voedingskussen je het beste koopt, dan helpen wij je graag een eindje op weg met volgende beschrijvingen:

Beschrijving van het Babymoov Zwangerschapskussen Mum & B goudroze

Babymoov Zwangerschapskussen Mum & B goudrozeHet Babymoov zwangerschapskussen Mum & B is klein en compact maar levert toch de nodige ondersteuning tijdens je zwangerschap en tijdens het voeden van je kindje. De vulling bestaat uit microkorreltjes waardoor dit kussen makkelijk in de juiste vorm te modelleren is. De hoes kun je makkelijk van het kussen af ritsen en wassen op 30°. Door de beperkte afmetingen kun je dit voedingskussen makkelijk overal met je meenemen en bovendien krijg je er een praktische draagtas bij.

Form Fix Voedingskussen XL Wit 185 cm Ø 75 cm

Form Fix Voedingskussen XL - 185cm - Wit Ø 75 cmHet Form Fix voedingskussen XL is een kussen waar het hele gezin veel plezier zal aan beleven. Tijdens je zwangerschap kun je dit kussen perfect als relax- en slaapkussen gebruiken. Door zijn ruime maatvoering kun je dit kussen helemaal om je lichaam heen leggen zodat je op alle punten perfect ondersteund wordt. Tijdens het voeden ligt je kleintje dankzij dit voedingskussen altijd op een comfortabele hoogte. Aangenaam voor jezelf, voor je baby, maar net zo goed voor papa als die een flesje geeft. Je baby kun je perfect te rusten leggen in dit grote kussen en eenmaal hij kan zitten vindt hij tegen dit voedingskussen voldoende steun.

Tot slot

Voor welk voedingskussen je gaat zal vooral afhangen van wat jij van een voedingskussen verlangt. Vind je het belangrijk dat je hele lichaam steun krijgt, dan kun je beter voor een groot voedingskussen gaan. Trek je er vaak op uit en wil je het voedingskussen overal met je meenemen, dan ga je uiteraard beter voor een kleiner exemplaar. Welk voedingskussen je ook kiest, je leven zal er een stuk comfortabeler door worden.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.