Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Fé Ngô op Unsplash

Voedingskussens – ervaringen

Door Lotte Zwiering op 3 juni 2019

Zowel voor als na de bevalling is een voedingskussen heel handig om in huis te hebben. Het is het ideale kussen om je baby’tje om een comfortabele manier te voeden en het verlicht heel wat ongemakken tijdens de zwangerschap.

Voor een zwangere vrouw is het – vooral naarmate de zwangerschap vordert – niet altijd even makkelijk om nog een comfortabele slaaphouding te vinden. Een gigantische buik die in de weg zit, gezwollen voeten, enkels en benen en rug- of nekpijn door een veranderende houding zijn de meest voorkomende klachten. Een voedingskussen tijdens het rusten of het slapen kan heel wat van deze ongemakken verlichten.

Hoewel een baby voeden een van de natuurlijkste zaken ter wereld is en de meeste vrouwen intuïtief aanvoelen hoe ze dit het beste doen, is het niet altijd even makkelijk om een comfortabele houding te vinden. Een voedingskussen kun je tijdens het voeden op verschillende manieren gebruiken, zodat zowel jij als je kleintje de meest comfortabele houding kunnen vinden.

Form Fix Voedingskussen XL Wit 185 cm Ø 75 cm

Form Fix Voedingskussen XL - 185cm - Wit Ø 75 cmHet Form Fix Voedingskussen XL heeft een ruime maatvoering. Het is een ideaal kussen om zowel je baby’tje te voeden, je buik te laten rusten of te gebruiken om lekker te relaxen. De vulling bestaat uit kleine elastische bolletjes die zorgen voor een aangenaam comfort. De ervaringen met dit voedingskussen zijn bijzonder positief: gebruikers vinden het een heerlijke kussen door het ruime formaat en de goede vulling.

Snoozzz Voedingskussen met afneembare hoes ster grijs – 185 cm

Snoozzz Voedingskussen - Zwangerschapskussen - 185 cm -  Ster GrijsOok met het Snoozzz voedingskussen hebben heel wat gebruikers positieve ervaringen. Het is een mooi, praktisch en multifunctioneel voedingskussen dat al heel wat moeders geholpen heeft tijdens de zwangerschap en het voeden van hun baby. Je kunt dit voedingskussen om je lichaam heen leggen om op de juiste plaatsen de nodige steun te krijgen. De vulling van kleine, zachte en met lucht gevulde microkorrels zorgen voor extra comfort en ondersteuning.

Tot slot

Vooraleer over te gaan tot de aankoop van een voedingskussen is het altijd interessant om eens de ervaringen van andere moeders na te lezen. Voedingskussens bestaan in heel wat uitvoeringen en prijsklassen. Ervaringen van andere moeders kunnen je helpen om een voedingskussen te vinden die perfect bij jou, je kleintje en je situatie past.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.