Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Voedingskussen in de aanbieding

Door Lotte Zwiering op 3 juni 2019

Omdat een voedingskussen zowel tijdens de zwangerschap als tijdens het voeden een comfortabel hulpmiddel is, kun je al tijdens de eerste prille weken van je zwangerschap uitkijken naar het ideale voedingskussen. Hoe eerder je op zoek gaat naar een voedingskussen, hoe groter de kans dat je het ideale voedingskussen in de aanbieding op de kop kunt tikken en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

Als je een bepaald budget voorop hebt gesteld voor het aankopen van baby-artikelen dan zijn aanbiedingen uiteraard altijd interessant. In de aanbieding kun je wat duurdere artikelen kopen zonder je budget te overschrijden. Hoewel dure voedingskussens niet altijd beter zijn dan goedkopere exemplaren hebben deze soms wel extra aanvullende eigenschappen of kun je deze op meerdere manieren gebruiken. Wij gingen voor jou op zoek naar enkele duurdere voedingskussen die heel interessant zijn om in de aanbieding te kopen.

Zwangerschapskussen XXL – Voedingskussen – 280cm – Met zachte coral fleece stof – Inclusief handige opbergtas van Litollo

Litollo® Zwangerschapskussen XXL - Voedingskussen - Lichaamskussen - 280cm - Zachte fleece stof - Body pillow - Afneembare hoes - BlauwDe normale prijs voor het Zwangerschapskussen XXL – Voedingskussen van Litollo is net geen 90 euro. Redelijk prijzig dus. Als dit voedingskussen in de aanbieding komt te staan is dit een heel interessant exemplaar om in huis te halen. Dit grote kussen kun je zowel als relaxkussen als voedingskussen gebruiken. Door de grootte wordt je lichaam helemaal ondersteund en ook je benen biedt dit voedingskussen het nodige comfort. De hoes bestaat uit fleece en kan je makkelijk afnemen om te wassen. De bijgeleverde tas is handig om het voedingskussen op te bergen als je het niet meer gebruikt.

Bamboom New Vintage Voedingskussen Wit

Bamboom New Vintage Voedingskussen WitOok het Bamboom New Vintage voedingskussen is een vrij prijzig kussen dat je beter in de aanbieding kunt kopen. Normaal betaal je voor dit voedingskussen net geen 80 euro. Dit veelzijdige voedingskussen kun je in elke gewenste vorm plooien zodat je altijd ondersteuning krijgt op de plaatsen waar je dit het meeste nodig hebt. Het is het ideale kussen om allerlei lichamelijke klachten tijdens je zwangerschap te verlichten. Dit voedingskussen is uiteraard ook het ideale hulpmiddel om je baby op een comfortabele manier te voeden, zowel bij borstvoeding als flessenvoeding. Ook interessant is dat het bedrijf Bamboom zoveel mogelijk werkt met natuurlijke producten. Zo ziet de toekomst van je baby’tje er meteen iets rooskleurig uit.

Tot slot

Het probleem met aanbiedingen is dat deze meestal niet lang duren. Er snel bij zijn is dan ook de boodschap!

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.