Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Een voedingskussen kopen

Door Lotte Zwiering op 3 juni 2019

Wil je een voedingskussen kopen, wacht dan vooral niet tot je baby’tje geboren is. Een voedingskussen kun je immers al tijdens je zwangerschap heel goed gebruiken. Lichamelijke ongemakken worden erdoor verlicht, zodat jij op een comfortabele manier kunt relaxen en slapen.

Hoewel de meeste voedingskussens zowel tijdens de zwangerschap als het voeden een prima hulpmiddel zijn is het altijd interessant om je vooraf even te informeren zodat je een voedingskussen kunt kopen dat perfect bij je past. Om je wat te helpen om de juiste keuze te maken, namen wij alvast drie voedingskussens onder de loep.

Doomoo Voedingskussen Buddy Stars Anthracite

Doomoo Voedingskussen Buddy - Stars AnthraciteHet Doomoo voedingskussen is het ideale kussen om je tijdens je zwangerschap de nodige steun te geven bij het relaxen of slapen en om tijdens het voeden je kleintje op de juiste hoogte te houden. Bovendien is dit voedingskussen ook ideaal om je kindje te rusten te leggen en te leren zitten. Door de vulling van microkorreltjes is dit voedingskussen licht, stevig en buigzaam.

Voedingskussen Happy Dots Grijs Done By Deer

Done by Deer voedingskussen Happy Dots Grijs Voedingskussen Happy DotsHet halvemaanvormige voedingskussen Happy Dots Done By Deer is een ideaal kussen om je kleintje op een comfortabele manier te voeden. Het is een groot en stevig kussen zodat je je kindje zonder moeite op de perfecte hoogte kunt houden om relaxed te genieten van zijn maaltijd. Ook tijdens je zwangerschap kun je dit voedingskussen al gebruiken om lekker te ontspannen. De buitenkant is van zacht katoen, de vulling bestaat uit polyester vezels.

Form Fix XL inclusief sloop badstof/katoen stone

Form Fix XL inclusief hoes steen badstof en katoenHet Form Fix XL-voedingskussen is een hoefijzervormig kussen dat je volledig in de gewenste vorm kunt plooien. Ideaal dus om te gebruiken als je last hebt van verschillende lichamelijk ongemakken tijdens je zwangerschap. Ook bij het voeden van je baby – of je nu borstvoeding of flessenvoeding geeft is dit een aangenaam hulpmiddel. Je kunt je kleintje altijd op de juiste hoogte leggen en zelf zit je lekker zacht tegen dit comfortabele kussen.

Tot slot

Omdat er zoveel verschillende soorten voedingskussens bestaan is het belangrijk je goed te informeren voor je een voedingskussen gaat kopen. Voedingskussens bestaan in heel wat uitvoeringen, elk met hun specifieke eigenschappen. De meeste voedingskussens kun je ook al perfect tijdens je zwangerschap gebruiken dus is het heel interessant om al bij het begin van je zwangerschap een voedingskussen te kopen.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.