Voedingskussen.net

De nummer 1 website over voedingskussens!

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Een goedkoop voedingskussen

Door Lotte Zwiering op 2 juni 2019

Comfort tijdens je zwangerschap en tijdens het voeden van je baby is onbetaalbaar. Toch betekent dit niet dat je voor een goed en comfortabel voedingskussen diep in je portemonnee moet tasten.

Voedingskussens bestaan in tal van uitvoeringen en prijsklassen. Als je budget het niet toelaat om een duur voedingskussen te kopen, dan kan ook een goedkoop voedingskussen je het nodige comfort bieden. Belangrijk bij de keuze van een voedingskussen zijn vooral de grootte, de vorm en de vulling. Niet alle grote voedingskussens zijn even comfortabel, net zomin als alle kleine voedingskussens je niet het nodige comfort bieden. De keuze voor een perfect voedingskussen zal vooral afhangen van je persoonlijke keuze en situatie. Zo is een groot voedingskussen perfect geschikt om in bed de juiste houding te vinden, maar kun je niet makkelijk met je meenemen. Een kleiner voedingskussen zal slechts op bepaalde plaatsen verlichting bieden, maar kan je dan wel weer makkelijk meenemen als je ergens anders gaat slapen. Het verschil in prijs van de verschillende voedingskussens hangt niet alleen af van de grootte, maar net zo goed van het soort vulling. En uiteraard speelt het merk ook een rol bij de prijs. Sommige merken zijn nu eenmaal duurder dan andere merken.

VidaXL Zwangerschapskussen vleugelvormig 76x42x16 cm

vidaXL Zwangerschapskussen vleugelvormig 76x42x16 cm witHet VidaXL vleugelvormig zwangerschapskussen haal je in huis voor net geen 13 euro. Je kunt dit vleugelvormig voedingskussen zowel tijdens je zwangerschap als tijdens het voeden van je baby gebruiken. Dit zwangerschapskussen heeft een vulling van katoen waardoor het zacht aanvoelt. Tijdens je zwangerschap biedt dit kussen verlichting precies waar je die nodig hebt en tijdens het voeden houdt het kussen je baby’tje op een perfecte hoogte zodat het rustig kan drinken. De hoes van dit veelzijdige zwangerschapskussen kun je makkelijk afnemen en wassen op 40°.

Theraline Maan van Pluche voedingskussen Stone Grey

Theraline Maan van Pluche voedingskussen Stone GreyHet maanvormige Theraline voedingskussen kost net geen 30 euro. Het is een comfortabel voedingskussen dat verlichting biedt bij allerlei lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap en dat het voeden van je kleintje makkelijker maakt. Dit compacte voedingskussen neem je makkelijk overal met je mee, zowel doorheen het hele huis als wanneer je op reis of op visite gaat. De buitenkant bestaat uit een pluche stretchstof en het voedingskussen is gevuld met fijne microparels. Het biedt een perfecte ondersteuning voor een zwangere buik, maar verlicht net zo goed nek- en rugklachten. Gebruik je dit kussen tijdens het voeden, dan ligt je baby’tje lekker zacht en comfortabel.

Tot slot

Ben je gebonden aan een bepaald budget voor het aanschaffen van baby-en kinderartikelen, dan loont het zeker de moeite om uit te kijken naar een iets goedkoper voedingskussen. Een goed voedingskussen hoeft echt niet duur te zijn, het belangrijkste is dat het perfect aansluit bij jouw behoeften.

Lotte Zwiering

Een online zoektocht naar goede informatie over voedingskussens bleek bijna onmogelijk. Daarom besloot een paar jaar geleden een blog te schrijven over dit onderwerp.